Nyt og møbleret hems

Calasetta, Via Savoia
Møbleret lejlighed • 4 rum • 3 seng. • 2 bad. • 117 m² • Øverste etage
1.857.746 DKK

Velkommen til Calasetta, hvor historiens fortryllelse blander sig med traditionernes skønhed og charmen ved drømmestrande.

Her præsenterer vi en ekstraordinær mulighed i hjertet af denne charmerende landsby: et loft af sjælden skønhed, klar til at byde dig velkommen med sin uafhængige indgang og en verden af komfort og stil.

Det overordnede design af ejendommen er blevet taget hånd om med opmærksomhed på de mindste detaljer, hvilket sikrer et harmonisk og indbydende miljø, der skiller sig ud for sin moderne elegance. Hvert hjørne er designet til at maksimere lysstyrken og forbedre rummene, hvilket skaber en unik og fascinerende atmosfære.

På første sal vil du blive mødt af en veranda foran på ca. 30kvm, ideel til udendørs frokoster og middage. Når du først er inde, vil du straks blive ramt af det høje loft, der forbedrer rummene, hvilket giver dig en følelse af rummelighed og lysstyrke.

Hovedrummet, beriget med en pejs og en pilleovn, inviterer dig til at slappe af og nyde øjeblikke af hygge.

Køkkenet, komplet med enhver komfort, er klar til at være vært for dine kulinariske lidenskaber. Et elegant badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng fuldender gulvet og giver privatliv og komfort.

Ovenpå finder du et soveværelse, et ekstra badeværelse, et studie- og afslapningsområde.

Her vil du blive mødt af en unik atmosfære. Glasbroen, der forbinder værelserne, er utvivlsomt et af de karakteristiske elementer i denne unikke ejendom. Ud over at tilbyde praktisk funktionalitet tilføjer det et strejf af modernitet og raffinement og bliver omdrejningspunktet for et design, der ikke går ubemærket hen.

Men overraskelserne slutter ikke der: hver detalje og møbler, du har beundret på billederne, er inkluderet i prisen, hvilket garanterer dig en uforlignelig livserfaring.

Kom og oplev dit ideelle tilflugtssted, hvor design, lysstyrke og komfort går op i en højere enhed. Gå ikke glip af denne enestående mulighed.

Rum

Værelser4
Soveværelser3
Badeværelser2

Overflader

Levende117 m²
Aircondition
Møbleret
Opvaskemaskine
Vaskemaskine

Via Savoia, Calasetta

TypeLejlighed
Bygningsår2015
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data