Dejlig to-værelses lejlighed i Via Canonica 40

Milano, Via Luigi Canonica, 40, 20154 Milano MI, Italy
Lejlighed • 1 rum • 1 seng. • 1 bad. • 5. etage
3.200.696 DKK

Denne elegante lejlighed til salg er beliggende i et eksklusivt boligområde i Milano, i Via Canonica 40.

Beliggende på femte sal i en elegant periode bygning udsmykket med en dejlig indre gårdhave og udstyret med concierge service og elevator, lejligheden er en lys to-værelses lejlighed på 56 kvadratmeter, der tilbyder store og komfortable rum.

Indgangen byder gæsterne velkommen i en hyggelig stue med et lille og udstyret køkken. Derefter kommer du ind i det rummelige soveværelse med dobbeltseng, der betjenes af et stort badeværelse med vindue med bruser. Både fra stuen og fra soveområdet er det muligt at få adgang til to dejlige balkoner, to udendørs rum, hvor du kan nyde øjeblikke af afslapning i det fri og beundre udsigten.

 

Området omkring Arco della Pace er en blanding af historie, kultur, grønne områder og natteliv, hvilket gør det attraktivt for dem, der søger en dynamisk og mangfoldig byoplevelse i Milano. Ud over nem adgang til alle væsentlige tjenester er der mange barer, pubber og natklubber, der tiltrækker både lokale og turister. Tilstedeværelsen af restauranter, caféer og isbarer giver beboere og besøgende mulighed for at nyde en bred vifte af spisemuligheder. Nærheden til vigtige kulturelle steder, såsom Teatro dal Verme og Teatro Lirico, giver mulighed for at deltage i teaterforestillinger, koncerter og kulturelle arrangementer. Endelig er det godt forbundet med offentlig transport, herunder sporvognslinjer 1-10 og busser 43-57, hvilket gør det nemt at komme rundt i resten af byen.

Rum

Værelser1
Soveværelser1
Badeværelser1

Overflader

Total56 m²
Elevator
Samtaleanlæg
Faciliteter hentet af AI.
Balkon

Via Luigi Canonica, 40, 20154 Milano MI, Italy, Milano

Visninger og orientering hentet af AI.
Byudsigt
Udsigt til gårdhave
TypeLejlighed
TilstandGod tilstand
Bygningsår1967
MiljøBoligområde
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data