Eksklusiv luksusvilla med havudsigt - øst for Málaga

Málaga, 69 Calle Balcón
Palæhus • 5 seng. • 6 bad. • 550 m²
18.652.073 DKK

Denne luksusvilla ligger en af de mest eksklusive urbaniseringer i Malaga, lige ved stranden og ved siden af marinaen. Området er meget godt kommunikeret med vej og motorvej, beliggende mindre end 25 minutter fra Malaga Centro, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol, golfbanen El Candado. og meget mere.

Dette storslåede hus er bygget på en stor grund på 3.100 m2 med rummelige haver designet med smukke stier omgivet af græsplæner og store træer, en saltvandsswimmingpool, veranda og grillpladser og en 700 m2 terrasse-synspunkt med direkte udsigt over havet og marinaen, for at nyde vejret hele året rundt.

Ejendommen har et bebygget areal på 550 m2 fordelt på et hovedområde, i stueetagen og første sal, med en stor hovedstue på to niveauer med pejs, et stort køkken med spisestue. Huset har i alt fem soveværelser, hvoraf tre er store soveværelser med garderobeskabe og individuelle badeværelser. Det store soveværelse er af stor størrelse med påklædningsværelse og et stort badeværelse med spabad, brusekabine og sauna. Desuden er der to andre soveværelser til gæster og service, med badeværelse.

Derudover er der i underetagen en anden stue med pejs, bar, billard og spilleområde.  Et gymnastiksal med indendørs opvarmet swimmingpool og en garage til køretøjer med direkte adgang.

Huset kommunikeres internt med privat elevator og har aircondition, automatiserede persienner, termoruder og sikkerhedsglas, valnød tømrerarbejde, marmorgulve og indvendige og udvendige overvågningssystemer.

Rum

Etager2
Soveværelser5
Badeværelser6
Parkeringspladser (inde)1

Overflader

Levende550 m²
Grund3100 m²
Aircondition
Alarm
Barbecue
Elevator
Fitnesscenter
Garage
Gæstesuiter
Have
Møbleret
Opvaskemaskine
Parkering
Sauna
Sikkerhed
Spabad
Spisestue
Swimmingpool
Terrasse
Udendørspool
Vaskemaskine

69 Calle Balcón, Málaga

Panoramisk udsigt til hav
TypeHus
Bygningsår1980
Mærkning af energieffektivitetIngen data
Mærkning af miljømæssig (CO₂) påvirkningIngen data